Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd
Algemeen

IJsbaan Radboud zonder water op de baan …

MEDEMBLIK – Medemblikkers verbazen zich er over dat er nog geen water op de Radboud ijsbaan staat. Toch is het bestuur er dagelijks mee bezig om te kijken hoe het weer zich verder ontwikkelt. Men  wil zeker weten of de vorst doorzet en er ook daadwerkelijk geschaatst kan worden.

Voorheen werd de baan in november zonder meer onder water gezet maar het nadeel was dat in het voorjaar de skeelerbaan van slib ontdaan moest worden, hetgeen voor veel vrijwilligers dagen werk was en achteraf onnodig.

Dus wees gerust … het wordt dagelijks in de gaten gehouden maar het ziet er de komende 14 dagen nog niet goed uit …

Op onderstaande verwachtingskaartje ziet u dat het wat het schaatsen betreft u beter naar de ijsbaan de Westfries in Hoorn kunt gaan.

Reageren via facebook