Broccolisalade

Broccolisalade

Broccolisalade Broccolisalade Het recept uitprinten
Aantal personen: 5 Prep Time:
Nutrition facts: 928 calories 75 gram fat

Ingrediënten

  • 500 g broccoli
  • 200 g courgette
  • 50 g pecannoten of walnoten
  • 1 el zonnebloemolie
  • mespunt chilipoeder
  • 2 el kokosvlokken
  • peper
  • zout
  • 5 el mayonaise
  • 3 el yoghurt
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1 el ketjap manis
  • 1 el tomatenketchup

Instructies

Was de broccoli en verdeel deze in roosjes. Schil de courgette en snijd deze in reepjes. Kook de broccoli beetgaar in 8 minuten en blancheer de courgette 2 minuten in kokend water. Giet de groente af en giet er koud water over. Rooster de noten in 1 eetl. olie. Voeg na het roosteren chilipoeder en kokos aan de noten toe. Meng de noten door de broccoli en courgette en maak de salade op smaak met peper en zout. Roer de mayonaise, yoghurt, kerriepoeder, kejap manis en tomatenketchup elkaar en meng de dressing door de broccolisalade.

Reageren via facebook