Medemblik Actueel.

Voetballers Hauwert’65 klaar voor tweede helft voetbalseizoen

HAUWERT – Na 5 weken winterstop zijn de mannen van Hauwert’65 klaar om het tweede deel van de competitie weer te beginnen. Aankomende zondag treden de spelers aan tegen een tegenstander van formaat, Hugo Boys.

Na 11 gespeelde wedstrijden staat de ploeg nu op de 12e plek maar de ploegen staan allemaal zo dicht bijelkaar met de punten dat winst of verlies direct voor een hele andere ranglijst gaat zorgen.  Terugkijkend op de eerste helft blijkt vooral dat de twee laatste wedstrijden veel hoop geven voor de tweede deel van dit voetbalseizoen. De wedstrijd tegen VVS werd gewonnen en KGB eindigde in een gelijkspel.

De aankomende tegenstander Hugo Boys uit Heerhugowaard staat met 2 punten meer net boven de ploeg uit Hauwert en is geen onbekende voor de mannen, 2 seizoenen geleden hebben beide ploegen de degens ook al eens gekruist.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook