Medemblik Actueel.

Medemblik

Medemblik verkoopt schuren woonwagenpark Medemblik

MEDEMBLIK – Op het woonwagenpark in Medemblik is de gemeente eigenaar van tien standplaatsen en vijftien schuren. Twaalf van deze schuren zijn dringend aan onderhoud toe. Drie bewoners overwegen de
grond aan te kopen met de schuren die op deze percelen staan.

Opknappers

Op twee van deze standplaatsen staan drie schuren die vijf jaar geleden zijn opgeknapt. Op de drie standplaatsen staan ook vier schuren die niet zijn opgeknapt. Het voorstel is om de opgeknapte schuren te verkopen voor taxatiewaarde en de niet opgeknapte schuren voor een symbolisch bedrag. Daarnaast is de geldende grondprijs van toepassing.

Het college heeft ingestemd met het aanbieden van de grond en de schuren voor verkoop aan de mogelijke kopers. De andere schuren die niet kunnen worden verkocht, worden opgeknapt. Daarvoor heeft de raad eerder al geld beschikbaar gesteld.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp

X