20.7 C
Medemblik
13 juli 2020 20:10
Medemblik Actueel.

De Nieuwstraat in Medemblik met een groot parkeerprobleem

Peiling: Welke winkel(s) mist u in Medemblik

MEDEMBLIK – Medemblik is 1 van de weinige kernen in Westfriesland waar geen leegstand is onder het winkelaanbod, er is zelfs een tekort aan goede winkelruimte. Wij willen van u weten welke winkel(s) u mist in Medemblik. 

Maar let op.. Action is geen optie daar die toch  niet naar Medemblik komt omdat er geen panden zijn die aan de eisen van Action voldoen, en ook de Lidl is geen optie daar Medemblik al 3 supermarkten heeft.

Staat uw keuze er niet bij, laat dan even in de comments weten welke winkel u graag in Medemblik wilt zien verschijnen.

Welke winkels mist u in Medemblik

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?