Medemblik Actueel.

Theater

Goesting in Wadway

WADWAY – Op zaterdag 2 februari spelen Kees Vriend en Bas Bons hun voorstelling Goesting in theaterkerk Wadway. Het is een muzikale roadtrip door het land van onze zuiderburen met de mooiste Vlaamse liedjes en de verhalen erachter voor Bourgondiërs en liefhebbers van prachtige muzikale vertellingen. Aanvang 20.30 uur, reserveren en meer info zie www.theaterkerkwadway.nl

Ooit maakten we slechte Belgenmoppen, konden we beter voetballen en spraken we er gekscherend over dat we Vlaanderen maar weer bij Nederland moesten voegen.

Maar tijden zijn veranderd! We zijn zelf in de war en België straalt als een oase van geluk, die zo prachtig wordt bezongen in beeldschone liedjes. Bas Bons en Kees Vriend verzamelden de mooiste liedjes en gingen op roadtrip door België om de verhalen achter de liedjes bij onze Belgische vrienden te verzamelen. En op zoek naar de goesting!

Zie ook www.keesvriend.nl

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp