Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd
Theater

Toneel en cabaret in Wadway

WADWAY – Op vrijdag 17 november speelt Laura van Dolron haar toneelvoorstelling Wij in theaterkerk Wadway. Op zaterdag 18 november wordt de speelvloer vrijgemaakt voor de cabaret voorstelling Talk met Jan J Pieterse, Frank van Pamelen en John Schleijpen. Aanvang telkens om 20.30 uur. Alle info en kaarten www.theaterkerkwadway.nl of tel. 0229-270525.

Laura van Dolron vraagt zich in Wij af wat we bedoelen als we ‘wij’ zeggen. Wie zijn ‘wij’ en hoe bepalen we wie daar bij hoort en wie niet? Het gaat over nee-stemmers en ja-knikkers, over Kant en je kleiner maken dan je bent, over Beethoven en emoticons. Een politieke speech die je lekker door elkaar schudt. Zie ook www.lauravandolron.com

Dit wordt de meest onvergetelijke talk ooit. Denkt hij. Helaas voor hem zijn er twee anderen die er net zo over denken. En voor ze het weten zijn de heren verwikkeld in een woordenstrijd zonder weerga. Zie hier in het kort de voorstelling Talk gelabeld. Drie taaltitanen op het scherpst van de zinsnede, van de bizarre start tot de spectaculaire ontknoping. Zie ook www.demannen.nl

Reageren via facebook