Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – Overwegend bewolkt gedurende de dag en de avond veel wind.

MEDEMBLIK – De dag begint met lokaal wat motregen maar in de loop van de dag zal de kans op neerslag toenemen en vanavond trekt de wind aan en in de nacht naar dinsdag kan het hard gaan waaien. De middagtemperatuur loopt op naar 9 graden en daalt in de nacht naar dinsdag naar 5 graden.

Tekst loopt door onder de afbeeldingen

Dinsdag is een onstuimige dag, veel wind en windstoten die boven het open veld en boven open water de 100km/u kunnen gaan halen. De kans dat wij de zon te zien krijgen is maar klein en uit de aanwezige bewolking zal wat neerslag gaan vallen. Overdag loopt de temperatuur op naar 7 graden en daalt in de nacht naar woensdag maar amper.

De rest van de week blijft het zwaar bewolkt en zien wij de zon maar zo af en toe even tevoorschijn komen. Overdag liggen de middagtemperaturen rond de 7 graden en in de nachten rond de 4 graden. Tegen het weekend loopt de temperatuur weer op en neemt ook de kans op een bui weer toe.

Voor meer weer kijk je op de website van ons weerstation.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

 

Reageer op dit onderwerp