Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – nazomeren

MEDEMBLIK – Het weer wordt in toenemende mate bepaald door een hogedrukgebied boven centraal Europa. Er komt warmere lucht onze kant op, maar daarin komt morgen sowieso nog heel wat bewolking voor, en misschien ook op zaterdag.

Vandaag is droog weer met wolkenvelden maar er zijn verspreid ook perioden met zon te verwachten.  Met een middagtemperatuur van een graad of 18 is het iets warmer dan donderdag. Daarbij staat een matige zuidwestenwind, langs de kust en op het IJsselmeer is deze (vrij) krachtig. 

In het weekend wordt het zelfs nog warmer en ook zonniger! Zaterdag wordt het een graad of 18 maar kan laaghangende bewolking misschien roet in het eten gooien. Zondag komt de temperatuur lokaal zelfs op 20 graden uit en dan is het vrijwel de hele dag zonnig met alleen in de ochtend lokaal wat lage wolkenflarden. Maandag komt er nog een graad of twee bij en schijnt de zon ongehinderd. Dinsdag is het ook nog vrij warm maar waarschijnlijk wel minder zonnig. Daarna neemt de kans op een bui toe, en wordt het minder zacht.

Reageer op dit onderwerp