Weerbericht Medemblik – onstuimig met in de ochtend en avond regen

MEDEMBLIK –  Vandaag zijn er perioden met regen: vooral in de ochtend en avond. Maxima rond 11 graden. De wind ruimt van zuidoost naar zuid tot zuidwest en is hard tot stormachtig met kans op rukwinden tussen 75 en 95 km/uur. 

Het weer voor maandag

Het wordt morgen geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Medemblik, met morgenochtend en morgenmiddag regen. De temperatuur stijgt tot 11 °C en de wind is stormachtig, windkracht 8. Morgenavond is het stormachtig en koelt het af tot ongeveer 10 °C.

Het weer na maandag

De komende dagen is het bewolkt en neemt de kans op regen af in Medemblik. De temperatuur daalt tot 6 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 6 °C. De wind draait geleidelijk naar het noorden en is vrij krachtig, windkracht 5. In het weekend worden de nachten kouder met temperaturen rond 1 °C en neemt de wind in kracht af tot windkracht 2.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.