17.6 C
Medemblik
7 juli 2020 18:08
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – gedeeltelijk bewolkt en zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met wolkenvelden maar ook is er ruimte voor de zon om te schijnen. De middagtemperatuur loopt op naar 6 graden bij een zwakke tot matige wind uit het noordwesten. In de nacht naar dinsdag (eerste kerstdag) daalt het kwik naar een graad of 3.

Droge kerstdagen

De beide kerstdagen verlopen bewolkt maar wel droog, op Eerste Kerstdag is er nog wel wat ruimte voor de zon en loopt de middagtemperatuur op naar rond de 7 graden bij een matige westelijke wind. Op Tweede Kerstdag is het met 8 graden iets warmer maar is het wel vrijwel geheel bewolkt. De wind is zwak tot matig en waait uit het westen tot zuidwesten. De nachttemperaturen schommelen zo rond de 3 graden.

De dagen na kerst verloopt op donderdag bewolkt maar wel zo goed als droog. Donderdag is er kans op een enkele bui. Overdag loopt de temperatuur op naar rond de 7 graden, de nachttemperaturen liggen zo rond de 4 graden.

Kijken wij vooruit naar maandag 31 december oudjaarsdag/nacht dan gaan de eerste berekeningen er vanuit dat het droog blijft en de nachttemperatuur schommelt rond de 4 graden. Het nieuwe jaar begint met wolkenvelden en zonneschijn.

Voor meer weer kijk je op de website van ons weerstation.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?