Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – wisselvallig met kans op regen

MEDEMBLIK – De komende dagen hebben we te maken met de aanvoer van erg zachte lucht en staat er ook een stevige zuidwestenwind. Pas in het weekend daalt de temperatuur naar normale waarden voor eind november. Een overgang naar winterweer laat voorlopig nog op even op zich wachten.

Vandaag hebben wij te maken met af en toe regen of wat motregen, de zon zal zich vandaag weinig of helemaal niet laten zien. De middagtemperatuur loopt op naar 12 graden, ruim boven normaal voor november, in de nacht naar woensdag koelt het vrijwel niet af.

Woensdag en donderdag zijn dagen waar op ook de zon regelmatig zal schijnen maar ook nog steeds wat motregen uit de bewolking zal vallen. Met 12 graden op woensdag en 13 graden op donderdag is het nog steeds ruim boven normaal warm. De wind waait nog steeds uit het zuidwesten en is vrij krachtig, soms even krachtig 6Bft.

Vrijdag is ook nog een vrij warme dag maar vanaf het weekend gaat de temperatuur naar beneden richting de normale waarden voor november en vanaf volgende week daalt het kwik nog verder, dan wordt het overdag niet veel warmer dan 6 á 7 graden, wat vrij normaal is voor eind november en begin december. Ook de nachttemperaturen gaan richting normaal, zo rond de 3 á 4 graden.

Reageren via facebook