20.1 C
Medemblik
20 mei 2020 21:30
Medemblik Actueel.

[Update]: Bewoners Kleyenburg Medemblik kunnen geen kant op

MEDEMBLIK – De regen van afgelopen donderdag en vrijdag speelt de bewoners van de Kleyenburg parten, door de regen is de weg die naar de Ridderstraat leidt onbegaanbaar door de grote hoeveelheid modder dat er ligt.

De meeste bewoners van de Kleyenburg zijn slecht te been en lopen met een rollator of rijden met een scootmobiel en kunnen daar nu niet langs waardoor ze een grote omweg, via het kerkhof, moeten maken om in de binnenstad te kunnen komen als er boodschappen moeten worden gedaan.

Berend Wieten, 1 van de bewoners van de Kleyenburg zegt tegen Medemblik Actueel dat het schandalig is dat het personeel van het bedrijf die de kabels in de grond heeft gelegd hun belofte om de weg schoon te spoelen niet is nagekomen. ,,Wij kunnen geen kant op, moddder op de rijplaten maakt het spekglad,” zegt Wieten.

De Woonschakel is door de Kerstvakantie telefonisch niet bereikbaar om een reactie te geven.

Update: Directeur Albert Gieling van de Woonschakel zal actie gaan ondernemen om de weg weer moddervrij te krijgen zodat de bewoners gewoon weer via de normale route naar de binnenstad kunnen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook