18.8 C
Medemblik
22 mei 2020 21:45
Medemblik Actueel.

Foto: Barend Hoekstra

25 Westfriese sportverkiezingen vereeuwigd in een speciaal sportmagazine

WESTFRIESLAND – Apetrots zijn ze bij de Stichting Westfriese Sportverkiezingen omdat zij op 13 januari 2019 voor de 25e keer de Westfriese Sportverkiezingen organiseren, en in deze 25 jaar hebben al vele prijswinnaar zich mogen melden op het podium om hun prijs op te komen halen.

Speciaal voor deze 25e Westfriese Sportverkiezing is er een jubileum Sportmagazine uitgegeven die wordt verspreid onder tal van sportverengingen, sponsoren, overheden en diverse organisaties.

Vrijdagmiddag was het dan zover, Piet Mol, voorzitter van de Westfriese Sportverkiezingen in de Rabobank, één van de sponsoren van de verkiezingen, de eerste exemplaren overhandigen aan o.a. wethouders en sporters uit Westfriesland.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageren via facebook