Uitnodiging Presentatie Dromenboek Wervershoof

WERVERSHOOF – Inwoners van Wervershoof hebben volop meegedacht over de toekomst van het winkelgebied. Dat is het succesvolle resultaat van een DromenLab dat Winkelend Wervershoof in december 2020 organiseerde in samenwerking met de gemeente en De Plekkenmakers. Doel was om te achterhalen hoe belanghebbenden denken over de ontwikkeling van het winkelgebied van Wervershoof. In één week zijn ruim 500 ideeën ingediend over winkeldiversiteit, terrassen, groen, spelen, wonen, werken, veiligheid en gezelligheid.

DromenLab Wervershoof

In DromenLab Wervershoof stippelden ondernemers samen een richting uit waarin het winkelgebied van Wervershoof zich kan ontwikkelen en deelden inwoners hun dromen. Mensen konden hun persoonlijke droom delen via een online enquête, huis-aan-huis verspreide droomkaarten en in een creatieve online sessie. Het resultaat van DromenLab is een diversiteit aan inzichten, bruikbare ideeën en een stevig houvast in de vorm van een Dromenboek, in te zien op www.dromenlab.nl/wervershoof.

Online presentatie Dromenboek

Ondernemers, inwoners en organisatie van Wervershoof nodigen wij van harte uit voor de presentatie van de resultaten van DromenLab Wervershoof op 20 april a.s. om 20:00 uur.

In deze online sessie delen wij alles over de ‘couleur locale’ van het winkelgebied, de sterktes, zwaktes, kansen, bedreigingen en de dromen van Wervershovers. De gemeente zal een toelichting geven op het vervolg. En wij zijn heel benieuwd naar uw opmerkingen en vragen.

Zoom

We ontmoeten elkaar om 20:00 uur in Zoom. Vanaf 19:50 uur kun je inlopen.

Zoomlink: https://us02web.zoom.us/j/89209384127?pwd=aFlvYlBCbzRBeHJnK2hRMzhKMFFmdz09
Meeting ID: 892 0938 4127
Passcode: 328168

Reageren via facebook