10.2 C
Medemblik
25 oktober 2020 19:39
Medemblik Actueel.

Niet uitkijken automobilist levert scooterbestuurster pijnlijke ribben op

MEDEMBLIK – Donderdagavond rond 19.30 uur had een bestuurder van een busje wel heel veel haast om met zijn chinees eten naar huis te komen, snel in de auto stappen, niet uitkijken met het achteruit rijden met als resultaat een scooterbestuurster die hard op de straat viel.

De bestuurder van de donkere bestelbus nam niet de tijd om even uit te stappen en zich met het slachtoffer bezig te houden, even kijken of alles goed gaat, maar reed direct weg. De scooterbestuurster achterlatend met een grote bult op haar hoofd en pijnlijke ribben omdat zij door de klap met haar ribbenkast op het stuur van de scooter is geklapt.

Gelukkig zijn de verwondingen niet ernstig zegt de bestuurster maar het is natuurlijk zonde om het eten koud te laten worden maar maak je geen zorgen ‘ ik leef nog’ . 

Reageren via facebook