16.6 C
Medemblik
4 juli 2020 02:42
Medemblik Actueel.

Lichte verwondingen bij 17-jarige Wognumse scooterrijdster na aanrijding

HOORN – Een 35-jarige automobiliste uit Zwaag en een 17-jarig meisje uit Wognum op een scooter zijn maandagochtend 13 mei met elkaar in botsing gekomen op de Slotenmaker met het Keern in Hoorn. De automobiliste sloeg af vanaf het Keern naar de Slotenmaker en zag daarbij de Wognumse over het hoofd.

Hulpdiensten ter plaatse
Politie en ambulance kwamen ter plaatse. Het 17-jarige meisje kwam er met lichte verwondingen vanaf. De bestuurster van de auto bleef ongedeerd en werd gehoord door de politie. De politie heeft de aanrijding in onderzoek.

Via: 112 Westfriesland

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook