12.4 C
Medemblik
15 juli 2020 06:52
Medemblik Actueel.

Foto: Albert, Provincie Noord-Holland
Foto: Albert, Provincie Noord-Holland

Invoegactie Westfrisiaweg loopt verkeerd af, vrouw gewond naar ziekenhuis

ZWAAGDIJK-OOST – Maandagochtend 9 juli iets na 11.00 uur is een vrouw met haar auto op een vrachtwagen geklapt op de Westfrisiaweg (N302) in Zwaagdijk-Oost. Het ongeluk ontstond toen de vrouw tijdens het invoegen op de weghelft voor tegemoetkomend verkeer kwam en frontaal met de vrachtwagen in botsing kwam.

Hulpdiensten

Politie, brandweerkorpsen van Westwoud en Wognum, ambulancedienst en weginspecteurs kwamen met spoed ter plaatse. De 58-jarige vrachtwagenchauffeur uit Zwartsluis bleef ongedeerd. De vrouw raakte door de aanrijding bekneld in haar voertuig, meldt 112westfriesland.nl

Naar het ziekenhuis

Zij is door de hulpdiensten uit haar auto bevrijd. Hierna is zij met diverse verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De (N302) was enige tijd afgesloten voor al het verkeer. De politie heeft de aanrijding in onderzoek.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?