19.8 C
Medemblik
21 mei 2020 11:47
Medemblik Actueel.

Omring en DEEN Supermarkten starten actie: ‘Schenk een kerstpakket’

MEDEMBLIK – Mantelzorgers, familie en vrijwilligers zijn voor Omring van onschatbare waarde. Zij zorgen er samen met onze professionals voor dat cliënten thuis en op onze woonzorglocaties liefdevolle zorg krijgen. Zo zorgen we voor Samen de beste zorg dichtbij. En daarom verdienen zij iets extra’s. 

Omring schenkt 50 kerstpakketten

Kerst staat in het teken van geven en delen. Een moment om stil te staan bij een vriend, familielid, buur of kennis die het afgelopen jaar een stapje extra heeft gezet, die altijd voor iemand klaar staat en einde van dit jaar de waardering verdient. Samen met DEEN wil Omring graag mensen helpen om hun stille kracht te belonen en in het zonnetje te zetten. Dit doen we door 50 kerstpakketten te verloten onder alle stille krachten.

Hoe werkt het?

De stille krachten kunnen worden aangemeld via www.omringpas.nl/schenkeenkerstpakket of via een kaartje bij een van de Omringwinkels. De actie loopt tot 17 december 2018. Onder alle inzendingen worden de 50 kerstpakketten voor 24 december uitgereikt.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965  of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageren via facebook