Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt met zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vandaag beginnen wij met lokaal kans op nevel of mistbanken, voor de rest zijn het vooral wolkenvelden die wij vandaag zullen zien met ook zo nu en dan een paar felle opklaringen. De middagtemperatuur blijft steken bij 4 graden bij een zwakke tot matige wind uit het oosten. In de nacht naar donderdag gaat en een graadje vriezen.

Tekst loopt door onder de afbeelding

Donderdag t/m zaterdag zijn vrij koude dagen met overdag temperaturen van vlak boven het vriespunt en in de nachten er een paar graden onder. Door de matige oostelijke wind voelt het enkele graden kouder aan. De kans op neerslag is nihil maar wel is het overwegend bewolkt met zo nu en dan een paar felle opklaringen.

Na zaterdag draait de wind nar het zuiden/zuidwesten en gaat de temperatuur weer richting de 8 graden overdag en zijn wij ook de nachtvorst kwijt. Nadeel van de zuidwestelijke wind is dat de buien ook weer terug gaan komen en het een stuk onstabieler gaat worden met ook meer wind, gemiddeld zo rond de 4 á 5Bft overdag.

Meer over het weer leest u op de website van ons weerstation.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965  of mail de redactie op redactie@hollandskroonactueel.nl

Reageren via facebook