32.4 C
Medemblik
7 augustus 2020 18:12
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – Grijs en koud, vanmiddag wat zon

MEDEMBLIK – Vandaag is een overgangsdag naar minder stabiel weer met vooral in het weekend lokaal flinke buien. Ook de temperatuur gaat omhoog al valt dat vandaag nog wel mee met maximaal 4 á 5 graden. De wind waait waait uit het oosten/zuidoosten en is overwegend matig van kracht. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar 2 graden boven nul.

Woensdag draait de wind naar het zuiden en voert warmere maar vooral ook vochtige lucht met zich mee waardoor het ook bij ons gaat regenen tot lokaal 5mm. Overdag loopt de temperatuur op naar een graad of 7 en in de nacht naar donderdag daalt de temperatuur maar amper.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Ook donderdag vallen er enkele buien en met 10 graden zitten we na een lange tijd van temperaturen onder het gemiddelde weer eens in de dubbele cijfers. De wind draait verder naar het zuiden en is matig tot vrij krachtig van kracht. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar 8 graden.

Vrijdag is er meer ruimte voor de zon en is het zo goed als droog. Overdag 10 graden, in de nacht dalend naar 5 graden bij een meest matige wind waaiend uit het zuidwesten.

Het weekend verloopt sterk wisselvallig met elke dag wel een paar buien maar er is ook ruimte voor de zon. De wind waait uit het zuiden en is matig van kracht.

Voor meer weer kijkt u op de website van ons weerstation.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?