Weerbericht Medemblik – bewolkt, zacht en af en toe regen

MEDEMBLIK – Na een voor begin december warme nacht hebben wij vandaag te maken met veel bewolking waaruit regelmatig neerslag gaat vallen. Vanuit het zuidwesten komen buien onze kant op en ook de wind zal dan flink gaat toenemen tot krachtig mogelijk zelfs even hard. De middagtemperatuur loopt op naar 12 graden waar het normaal rond de 8 graden hoort te zijn. In de nacht naar maandag daalt het kwik naar 6 graden.

Tekst loopt door onder de afbeelding

Maandag ook nog een grijze en bij tijden natte dag met een matige tot vrij krachtige wind die uit het westen/zuidwesten waait.  De middagtemperatuur schommelt zo rond de 11 graden en in de nacht naar dinsdag daalt deze naar 4 graden.

Dinsdag lijkt een droge dag te gaan worden met een naar het noorden draaiende wind is het ook direct een stukje frisser met een middagtemperatuur van rond de 8 graden, wel kan er lokaal een bui ontwikkelen en die kan dan, omdat er weinig wind staat, even flink uitregenen.

De rest van de week is het sterk wisselvallig, veel bewolking waaruit regelmatig wat neerslag gaat vallen, overdag een temperatuur van rond de 10 graden in het weekend dalend naar 8 graden en een nachttemperatuur van rond de 5 graden. De zon zullen wij maar sporadisch te zien krijgen deze week.

Voor meer weer kijk je op de website van ons weerstation

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965  of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageren via facebook