Menu van de dag – Chili con carne
Recipe Type: Hoofdgerecht
Author:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 4
Chili con Carne is een absolute favoriet in de Tex Mex keuken. Met onze nieuwe kruidenmix geef je een authentieke Mexicaanse smaak aan je gehakt: vol van smaak en rijkelijk gevuld met chili, paprikapoeder, komijn en oregano.
Ingredients
- 1 zakje chili con carne seasoning mix
- 500 g gehakt
- 1 ui, fijngehakt
- 1 el olie
- 1 pak gezeefde tomaten (400 ml)
- 1 blik bruine bonen (400 g)
Instructions
- Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui.
- Voeg het gehakt toe en bak het mooi bruin.
- Voeg de Chili Con Carne Seasoning Mix, de gezeefde tomaten en de bonen toe.
- Roer goed en laat gedurende 5 minuten sudderen zonder deksel.
- Serveer met rijst, nacho chips of taco’s.
Serving size: 4 Calories: 861 kcal Fat: 42 gr Carbohydrates: 93 gr Protein: 27 gr
Reageer