Nieuweboer blijft zegereeks voortzetten, nu winst tegen White Stones

WERVERSHOOF – In de laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar 2018 wilde Nieuweboer het opgekomen publiek een goede wedstrijd tegen White Stones uit Egmond aan Zee laten zien. Nieuweboer spelend met Joris Schouten als vervanger van de geblesseerden Jorren Grooteman en Lex Bakker, begon fel en binnen 15 seconden onderschepte Thijs Schouten een bal en de snelle aanval eindigde met een schot tegen de paal.

Goed verdedigend en in een hoog tempo de aanval zoekend domineerde Nieuweboer de wedstrijd. In de 6e minuut opende Joris Schouten na een goede combinatie met Sven Deen de score. 2 minuten later kwam Joris Schouten links voor doel uit en verraste de keeper in de korte hoek en bracht de tussenstand op 2-0. In deze fase kwam White Stones niet verder dan afstandsschoten, welke geen probleem waren voor keeper Jeffrey Groot. Tot 30 seconden voor de wissel liet Nieuweboer veel mogelijkheden onbenut, maar vlak voor de wissel scoorde Thomas Buis met een bekeken schuiver.

Na de wissel bleef Nieuweboer goed verdedigen. Aanvallend werden vele mogelijkheden niet benut. Halverwege de 2e helft werd een voorzet van Joris Schouten door een WS verdediger in eigen doel getikt.

Volgende week speelt Nieuweboer in Anna Paulowna tegen het laag geklasseerde FC de Ark.

Reageren via facebook