Medemblik Actueel.

Peter en zijn vrouw in het zonnetje gezet door Strandvogels (Foto : v.v. Strandvogels)
Voetbal

v.v Strandvogels zet Peter “Pannie” Kaarsemaker in het zonnetje

ONDERDIJK – Zondag 27 mei was een bijzondere dag bij Strandvogels. Niet alleen omdat Strandvogels 1 kans hield om voor de tweede keer in de clubhistorie te promoveren naar de 3e klasse. Maar vooral omdat er in de rust een clubicoon werd geëerd. Want zo kunnen we Pé Kaarsemaker toch zeker wel noemen, hij heeft zijn sporen op het voetbalveld ruimschoots verdiend.

In september wordt Peter al weer 60 jaar, maar op het veld gedraagt hij zich nog als een jonge hond. Al zo’n 50 jaar is hij lid van Strandvogels, met slechts een kort uitstapje naar twee buurverenigingen (het is je vergeven). En dan denk je, dat zal eerst als speler zijn en vanaf een leeftijd van zo’n jaar of 35 waarschijnlijk als vrijwilliger, trainer of begeleider. Ja en nee, want Peter combineerde dat tot voor kort. Nog altijd bond het vele zondagen de kicksen onder om een potje te voetballen. En als Strandvogels een veteranenteam zou hebben, dan zou hij waarschijnlijk nog wel wat jaren doorgaan.
Maar hij heeft nu besloten de voetbalschoenen aan de welbekende wilgen te hangen.

In de rust van het duel tegen Hauwert ’65 werd Pé volkomen terecht in het zonnetje gezet door voorzitter Cees Duijn. Weliswaar houdt Pé niet zo van dit soort aandacht, maar ik denk toch wel dat hij dit waardeerde. Het is in ieder geval zeer verdiend en we hopen nog vele jaren een beroep op je te mogen doen.

Reageren via facebook