Strandvogels wint spannende derby tegen VVW

WERVERSHOOF – Na de oefenderby tegen VVW zit de voorbereiding op de tweede seizoenshelft er op. Al is het maar de vraag of Strandvogels de competitie komende zondag ook daadwerkelijk hervat. Dan moet namelijk worden gespeeld op het gras in Abbekerk en de hele week wordt weer (nacht)vorst voorspeld. Gelukkig kon er in Wervershoof worden uitgeweken naar het kunstgrasveld en zodoende kon de derby weer eens worden gespeeld.

Zeker in de eerste helft was niet te zien dat de gastheren uit Wervershoof in de competitie een klasse hoger spelen. Sterker nog, de beste en meeste mogelijkheden waren voor Strandvogels. Al in de vierde minuut moest de keeper handelend optreden om de bal na een schot van Bryan Broedersz over te tikken. En uit de aansluitende corner werd de bal maar net naast gekopt door Mike Boon.

VVW 1 – Strandvogels 1 (oefenwedstrijd)

Wedstrijddatum: zondag 22 januari 2017
Uitslag: 1-0 (1-0)
Scoreverloop: 1-0

Selectie:
Edwin Hoogland, Martijn Weel, Jan Duijn, Jeroen Mol, Merlijn Weel, Ton Lakeman, Rowin de Wit, Mitch Hofland, Mike Boon, Sebastiaan Weel, Bryan Broedersz, Gerald Broedersz, Tim Broersen en Rens Grooteman

Reageren via facebook