3.6 C
Medemblik
26 februari 2021 09:17
Medemblik Actueel.

Medemblikse Lianne Bakker klaar om de hitlijsten te bestormen

MEDEMBLIK – Na Pascal Redeker heeft Medemblik wederom een aanstormende ster die de (inter)nationale hitlijsten zal gaan bestormen. Sinds begin november maakt Lianne Bakker deel uit het meidentrio Adalyn dat gezien wordt als een soort van LUV 2.0 omdat ook Adalyn Hans van Hemert als de drijvende kracht achter deze groep heeft.

Ruim 200 meiden deden in 2017 auditie voor het nieuwe meidentrio maar daar zat Lianne nog niet tussen tot dat 1 van de meiden afhaakte en er een plaatsje vrij kwam waar dus nu Lianne Bakker voor in de plaats is gekomen. Ondertussen is de eerste single ook al opgenomen waardoor er niets meer in de weg staat om de hitlijsten te bestormen.

Aan ambities hebben de drie meiden geen tekort,  en aan energie om hun doel te bereiken is ook geen gebrek en dat de meiden in de picture staan blijkt wel uit het feit dat ook de ‘Prive’ ze heeft ontdekt.

 

 

Reageren via facebook