Kaas & zo in een prachtige winkel aan de Nieuwstraat

MEDEMBLIK – Op 14 november j.l. de winkel van Kaas & zo aan de Nieuwstraat in Medemblik geopend. Al ruim 14 jaar een begrip in Medemblik en daarbuiten, gestart op 1 mei 2004 aan het Gedempt Achterom, ruim 3 jaar later verhuist naar het pand aan het Van Houweningepark werd in september het huurcontract voor het huidge pand ondertekend.

Na een ingrijpende verbouwing was het dan op 14 november zover dat de winkel officieel geopend werd. Kaas & zo staat voor ambacht, vakmanschap, kwaliteit en de kaas is altijd vers van het mes. En dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn, dat ziet u bij ze terug.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Kaas & zo is ook gespecialiseerd in het maken van cadeaupakketten; als relatiegeschenk of voor een verjaardag of jubileum, maar ook als kerstpakket voor uw personeel. De samenstelling van de pakketten gaat geheel in overleg.

Niet alleen weten de mensen uit Medemblik de winkel te vinden, maar ook de bewoners van Twisk, Opperdoes, Midwoud, Oostwoud, Wervershoof, Onderdijk, Middenmeer, Slootdorp en Wieringerwerf waarderen de kwaliteit van Kaas & zo.

Reageren via facebook