15.2 C
Medemblik
21 oktober 2020 18:43
Medemblik Actueel.

Terughaalactie Jumbo: Jamie Oliver Pesto Kabeljauw Filet en Jamie Oliver Pesto Wokmix

ZWAAGDIJK-OOST – Jumbo haalt per direct Jamie Oliver Pesto Kabeljauw Filet en Jamie Oliver Pesto Wokmix uit de schappen. De pesto in deze twee Jamie Oliver producten bevat melk, terwijl dit per abuis niet in de ingrediëntendeclaratie is opgenomen.

Het betreft de volgende producten:

  • Jamie Oliver Pesto Kabeljauw Filet
  • Inhoud: 210 gram
  • EAN-code: 8718452189137
  • Alle houdbaarheidsdata

En:

  • Jamie Oliver Wokmix Pesto
  • Inhoud: 180 gram
  • EAN-code: 8718452224494
  • Alle houdbaarheidsdata

Met de producten zelf is niets mis. Het betreft enkel de ingrediëntendeclaratie, die niet volledig is. Bij mensen met melkallergie of een lactose-intolerantie kan de consumptie van deze producten mogelijk leiden tot klachten. Mensen die geen melkallergie hebben, kunnen de producten gewoon consumeren.

Klanten die het product gekocht hebben, kunnen het terugbrengen naar de winkel. Zij krijgen hun geld terug. Een aankoopbon is niet nodig. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via 0800 – 0220 161 of Jumbo.com.

Reageren via facebook