Overname fitnesscentrum Sport2Move

MEDEMBLIK – Fitnesscentrum Sport2Move op de Overleek wordt per 1 januari 2018 officieel overgenomen en gaat verder onder de naam Fitnesscentrum Medemblik. Eigenaar Bart Dekker van Sport2Move heeft meerdere vestigingen in o.a. Broek op Langedijk en Warmenhuizen.

Sport2move Medemblik kreeg door drukte van de andere bedrijven te weinig aandacht. ‘Uiteraard zonde voor de leden en het personeel wat natuurlijk komt voor een fijne plek om te fitnessen, goede begeleiding en een fijne sfeer’, aldus Bart. Peter Buis die al enige tijd club coördinator is bij Sport2Move gaat het fitnesscentrum overnemen. Peter: ‘Graag wil ik het persoonlijk contact, sfeer en service binnen de club verder uitbreiden. Ik heb er super veel zin in en hoop iedereen te zien in Fitnesscentrum Medemblik.’

Het fitnesscentrum staat op een goede locatie, heeft de nieuwste apparatuur en heeft een voordelige prijsstelling. Aan de uitstraling van het pand en de nieuwe website wordt gewerkt. De Facebookpagina staat live en de komende periode wordt er hard gewerkt aan de promotie. ‘We hebben zoals ieder jaar ook weer een toffe januari actie: schrijf je nu in en sport tot 1 maart gratis! Ik nodig iedereen uit om een kijkje te nemen bij het fitnesscentrum en leid iedereen graag rond’, aldus Peter.

Reageren via facebook