Medemblik Actueel.

Foto: Shutterstock
Weerberichten

Weerbericht Medemblik – regen maar tegen de avond ook opklaringen

MEDEMBLIK – Vandaag staat ons een echte herfstdag te wachten, in de loop van de ochtend begint het te regenen en dan regent het vrijwel de gehele dag tot tegen de avond wanneer er weer enkele opklaringen komen. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 12 bij een meest zuidwestelijke wind die matig van kracht is, 3Bft.

Dinsdag nog een enkele bui maar al meer ruimte voor de zon, de wind trekt wel aan naar vrij krachtig, 5Bft. en draait naar het westen/zuidwesten. Overdag 12 graden en in de nacht naar woensdag 9 graden.

Vanaf woensdag klaart het op en komt de zon terug. De wind draait naar het zuidoosten en voert droge koudere lucht aan. Overdag 11 graden op woensdag dalend naar 10 graden op vrijdag. De nachttemperaturen gaan ook een stukje omlaag naar gemiddeld 5 graden.

Kijken we verder vooruit dan zien we dat de wind zich meer in de oosthoek gaat vestigen en droge lucht aanvoert waardoor de zon de overhand krijgt maar de middagtemperatuen de 7 graden amper meer gaan halen, de nachttemperaturen dalen naar het vriespunt.

Reageren via facebook