Weerbericht Medemblik – buien, sommigen met hagel en onweer

MEDEMBLIK – Vandaag trekken vanaf de Noordzee buien de provincie binnen. In de middag eveneens buien: soms vergezeld van hagel en onweer. De zon laat zich echter ook zien. De temperatuur loopt op naar een graad of 10. De wind waait uit het westen en is matig, in de middag vrij krachtig en aan de kust krachtig tot hard. 

Het weer voor zondag

Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 10 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 7 °C.

Het weer na zondag

De komende dagen zijn er opklaringen en is het wisselvallig in Medemblik. De temperatuur daalt tot 6 °C overdag en 1 °C ’s nachts. De wind draait geleidelijk naar het zuidwesten en is matig, windkracht 4. Vanaf donderdag stijgt de temperatuur tot 10 °C overdag en 7 °C ’s nachts.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.