Medemblik Actueel.

intocht sinterklaas medemblik foto door: www.pascalvanas.nl
Algemeen

Sinterklaasintocht Medemblik live op NH TV

MEDEMBLIK – Weet u nog, 2 jaar geleden, voor het eerst kwam Sinterklaas in het donker aan in Medemblik en nee, geen tientallen, ook geen honderden maar bijna 3000 kinderen en hun ouders kwamen daarop af, zelf van ver buiten Medemblik kwamen de ouders en hun kinderen naar Medemblik om het ‘echte’ Sinterklaasfeest mee te maken.

Ruim 100 zwarte pieten op de Spanje die Sinterklaas begeleiden naar het mooiste ontvangst dat de Goed Heiligman ooit heeft gekregen, en dit alles werd live uitzonden door NH.  Zaterdag de 17e november komt Sinterklaas weer aan in Medemblik en ook dan is NH Events er weer live bij. Dus zorg dat je erbij bent, zorg dat jullie weer allemaal een lampje meenemen om Sinterklaas de weg te wijzen in het donker.

Het programma begint om 16.15 uur met Wiebertje Klob en de danspieten maar ook zijn er durfpieten op Flyboards en is er nog veel meer vermaak voor de kinderen op de kade.

Het bericht gaat verder onder de slideshow

Rond 17.00 uur stoomt dan de pakjesboot de haven van Medemblik binnen en als verrassing neemt Sinterklaas dit jaar zelfs heuze Kika-pieten mee. Zij gaan een spetterend optreden doen om zo Kika te steunen.

Rond 17.30 uur begint Sinterklaas dan aan de rondtocht door de binnenstad van Medemblik begeleid door een stoet van historische voertuigen, de pietenband en natuurlijk de Crescendo Drumband en de Majorettes.om te eindigen bij het kasteel waar tussen 19.00 en 20.00 uur het grote Sinterklaasfeest plaatsvindt. De papa’s en mama’s mogen hier niet bij zijn, die kunnen zich zolang vermaken in het restaurant van het kasteel voor een lekkere versnapering.  Kaartjes voor dit Sinterklaasfeest zij te koop bij het Bakkerijmuseum en FunFestijn en kosten 2.50 euro per stuk.

Reageren via facebook