23.5 C
Medemblik
12 augustus 2020 06:22
Medemblik Actueel.

Foto: Pascal van As

Gaat de ‘flappentapper’ uit het straatbeeld verdwijnen? Plofkrakers richten zich nu op andere banken

MEDEMBLIK – Hadden de plofkrakers eerst vooral de automaten van de ABN Amro op de korrel, nu deze 470 van deze automaten heeft weggehaald lijkt het erop dat de aandacht nu wordt verlegd naar pinautomaten van de overige banken.

Eerder wist de Rabobank Westfriesland al tegen de redactie te vertellen dat zij wel haar maatregelen gaan en al hebben genomen maar dat zij nooit 100% kunnen garanderen dat zij geen slachtoffer worden van een plofkraak. Wel doet de Rabobank er alles aan om de kans op een plofkraak zo klein mogelijk te houden.

Nu het rustig is bij de ABN pinautomaten is nu de ASN bank aan de beurt in Nederland met een plofkraak afgelopen nacht in Ede waarbij een enorme schade is veroorzaakt aan woningen rondom de pinautomaat. ASN Bank laat weten in een reactie nog na te denken over maatregelen.

Het is dus echt de vraag of pinautomaten langs de straat/weg nog een lang leven zijn geschoren.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?