Deel uw dromen over het centrum van Wervershoof

WERVERSHOOF – De ondernemers van Winkelend Wervershoof en de gemeente Medemblik willen graag van bewoners en belanghebbenden weten hoe zij het winkelgebied van Wervershoof in de toekomst zien. Hoe vergroten we de aantrekkingskracht en de ‘couleur locale’ van het centrumgebied? Hoe voorkomen we leegstand? Hoe maken we een fijne plek van en voor mensen uit het dorp?

Van maandag 7 t/m zaterdag 12 december organiseert Winkelend Wervershoof samen met de gemeente en De Plekkenmakers daarom een (online) Dromenlab. Iedereen kan zijn of haar droom voor het winkelgebied van Wervershoof delen via www.dromenlab.nl/wervershoof. Bewoners, ondernemers, organisaties, frisdenkers en criticasters; jong en oud zijn van harte welkom om mee te denken over de toekomst van het winkelgebied. We horen graag uw wensen en dromen!

Meedoen kan via www.dromenlab.nl/wervershoof of de ansichtkaart die huis aan huis en via winkels wordt verspreid. Of denk actief mee en schrijf, via de site, in voor een creatieve online sessie op 9 of 10 december en wordt thuis verrast met een goodiebag van lokale ondernemers.

Vervolg

Alle dromen en inzichten die het Dromenlab opbrengt geven voeding aan de visie om het winkelgebied sterker op de kaart te zetten.

Dromenlab

Dromenlab® -een initiatief van de Plekkenmakers- is een interactieve en creatieve methode om met elkaar ruimtelijke en maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. De Plekkenmakers strijken met hun lab (online) neer in het centrum en dagen met reuring en publiciteit inwoners uit om ideeën te spuien en wensen voor of zorgen over de toekomst vanhet centrum te delen.

Reageren via facebook