Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – zonnige start, later kans op een bui

MEDEMBLIK – De dag start vanochtend nog met zonnige perioden maar in de loop van de middag neemt vanuit het zuidwesten de bewolking toe en aan het einde van de middag kan er al een eerste bui gaan vallen. Tijdens een bui zal de wind even aantrekken naar vrij krachtig en boven het IJsselmeer naar krachtig. De middagtemperatuur schommelt zo rond de 14 graden.

Donderdag en vrijdag zijn droge dagen met afwisselend zon en bewolking. Donderdag loopt de middagtemperatuur op naar 13 graden, vrijdag blijft de meter steken bij 12 graden. De wind waait hoofdzakelijk uit het zuiden tot zuidoosten en is op donderdag matig van kracht en op vrijdag vrij krachtig.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

In het weekend weten storingen ons land weer te vinden. De bewolking overheerst en vooral zaterdag valt regelmatig regen. Zeker aan zee trekt de zuidwestenwind flink aan en is het onstuimig herfstweer. Met 11-14 graden is het zeer zacht voor de tijd van het jaar. De dagen daarna blijft het aan de wisselvallige kant en wordt het zelfs nog iets zachter.

Reageren via facebook