Medemblik Actueel.

Foto: Shutterstock
Weerberichten

Weerbericht Medemblik – bewolkt en kans op wat motregen

Schakel nachtmodus in

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met veel bewolking zodat de zon vrijwel niet te zien zal zijn, de wind waait uit het westen/noordwesten en is matig van kracht. De middagtemperatuur loopt op naar 14 graden en vandaag zal ook direct de laatste dag zijn deze maand dat wij de 14 graden nog gaan halen. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik maar amper, het wordt dan een graad of 11.

Vanaf vrijdag krijgen wij met een heel ander weertype te maken, de herfst gaat een versnelling hoger schakelen en meer gas geven. Vrijdag valt er geregeld een bui is de wind matig van kracht en waait dan nog uit het westen/noordwesten en met een middagtemperatuur is het al onder normaal warm voor de tijd van het jaar.

Het bericht gaat verder onder de afbeelding

Het weekend heeft twee gezichten, zaterdag nog een enkele bui maar dan zal de zon al wat vaker te zien zijn, een middagtemperatuur van 10 graden maar tijdens een bui wat lager en matige noordwestelijke wind die ’s avonds/’s nachts gaat draaien naar het oosten/noordoosten en koude lucht gaat aanvoeren. De nachtemperatuur ligt dan rond de 6 graden.

Zondag is het zo goed als droog, is er meer ruimte voor de zon maar met een middagtemperatuur van hooguit een graad of 8 ruim onder normaal koud voor de tijd van het jaar. De wind waait uit het oosten/noordoosten en is matig van kracht.

Na het weekend blijft de temperatuur onder normaal koud voor de tijd van het jaar en vallen er op maandag en dinsdag nog wat buien, vooral dinsdag lijkt een natte dag te gaan worden. Overdag een temperatuur van rond de 8 graden na dinsdag weer iets warmer, dan rond de 11 graden.

Voor meer weer, kijk op de website van ons weerstation

Reageer op dit onderwerp

X