11.6 C
Medemblik
26 september 2020 00:34
Medemblik Actueel.

Peiling: De klok gaan weer een uur terug

MEDEMBLIK – Aankomend weekend is het weer zover, de zomertijd gaat weer over in de wintertijd en dus mag in de nacht van zaterdag op zondag de klok weer een uurtje achteruit worden gezet.

Alleen lijkt het einde van de jaarlijkse omschakeling van wintertijd naar zomertijd en van zomertijd naar de wintertijd aan haar einde te komen. De EU. wil dat de landen die de EU. vormen gaan beslissen wat er gaat gebeuren. Het is om het even, de laatste peilingen laten zien dat de zomertijd en wintertijd even veel voorkeur krijgt, opvallend is wel de klein aantal mensen die afschaffing wil van de jaarlijkse voor- en weer achteruit zetten van de tijd.

Zomertijd of wintertijd

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?