Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

24 verenigingen uit Medemblik doen mee aan de Grote Clubactie

MEDEMBLIK – Verenigingen uit Medemblik rekenen op jullie steun tijdens deze actie! Vanaf 14 september nemen zij, net als ruim 5.000 andere verenigingen, deel aan de Grote Clubactie en gaan hun clubleden op pad om loten te verkopen voor hun club. Dit doen ze niet zonder reden! Deze extra financiën zijn vaak hard nodig, voor bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe materialen of de organisatie van een activiteit.

80% van de opbrengst gaat naar de club!
Van elk verkocht lot van €3,- gaat maar liefst €2,40 (80%) direct naar de clubkas. Dit geld wordt besteed aan uiteenlopende clubdoelen, zoals de aanschaf van nieuwe tenues of voor het opknappen van het clubhuis. Lotenverkoop gaat veelal via verkoopboekjes met eenmalige machtigingen. Voor alle verenigingen breidt de Grote Clubactie dit jaar uit met nieuwe verkoop- en communicatiemiddelen zoals het niet-thuiskaartje. Hierop staat een QR-code waarmee online loten gekocht kunnen worden. Online wordt steeds gebruiksvriendelijker, makkelijker en sneller. Hiermee spelen zij in op de huidige tijd: meer online, minder inzet van vrijwilligers en ontzorgen van het verenigingsleven.

Directeur van de Grote Clubactie Frank Molkenboer: ‘We helpen de verenigingen bij hun actie om zoveel mogelijk loten te verkopen en zo het verenigingsleven in Nederland vitaal en financieel gezond te houden.’

Steun een club en maak zelf kans
Vrienden, familie en betrokkenen uit Medemblik ondersteunen direct met deze actie een club én zij maken kans op één van de 32.000 prijzen uit de Grote Clubactie loterij, waaronder de hoofdprijs van €100.000,-!

Dit jaar doen in gemeente Medemblik de volgende clubs mee:

Abbekerk   Badmintonclub U.N.O. (Uit Nood Opgericht), Gymnastiekvereniging Steeds Voorwaarts
Sijbekarspel   Bridgeclub Abbekerk
Opperdoes   Budoschool Takken-Shi-Sen-Do, Voetbalvereniging Opperdoes
Benningbroek   Dess SV, Stichting Animo
Medemblik   Fusie Club Medemblik, Medemalaca Vocali
Nibbixwoud   Gymnastiekvereniging S.E.W.
Wervershoof   GYMNASTIEKVERENIGING VVW, Roeivereniging De Kogge, TV De Kaag
Hauwert   Gymnastiekvereniging Willen Is Kunnen
Wognum   Pascal Proper Judoschool, Streker Atletiek Vereniging, SV SPARTANEN, Volleybalvereniging Wognum, Wognumse Gymnastiekclub
Zwaagdijk-Oost   Quick
Andijk   Sporting Andijk
Twisk   TWISKER SPORT VERENIGING
Midwoud   Vereniging Capoeira, Voetbalvereniging MOC

Meedoen kan nog steeds
Verenigingen halen met deze actie al snel een bedrag tussen de €1.000,- en €15.000,- op. Wil jouw vereniging in (de omgeving van) gemeente Medemblik dit jaar ook meedoen? Dat kan nog! Voor meer informatie kijk op clubactie.nl of bel 013 – 455 28 25.

Reageren via facebook