30.4 C
Medemblik
10 augustus 2020 19:27
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd
Foto aangeleverd

Jordy van Workum plaatst zich voor World Cup Junioren Polen

MIDWOUD – Al op de eerste dag van de Holland Cup, die dit weekend verreden wordt in Deventer, wist Jordy van Workum zich te plaatsen voor de World Cup Junioren in Polen, die wordt verreden op de gloednieuwe ijsbaan van Tomaszow Mazowiecky, 100km vanaf Warschau

 

Met een goede race op de 1500m. finishte Jordy in 1.52.20 wat goed was voor een 7e plaats tussen de senioren. Door zijn goede prestatie mag Jordy ook acte de présence geven op het World Cup Kwalificatie toernooi voor senioren dat over 14 dagen in Thialf wordt gehouden.

Vandaag, kan Jordy nog laten zien wat hij kan op de 5 km. Ook daar zijn weer tickets te verdienen.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?