Foto aangeleverd

Musical The Wedding Singer in Abbekerk en Enkhuizen

ABBEKERK – Alle meisjes hebben een crush op George Michael en Madonna doet jongensharten sneller kloppen… En Robbie, de held van ons verhaal? Robbie heeft zes jaar geleden met zijn band één hitje gescoord ‘It’s your wedding day’.  En hoewel verdere hits uitblijven geeft hij niet op en is hij in afwachting van de volgende hit samen met zijn band in de tussentijd een gevierde bruiloftsband. 

Julia droomt van een sprookjeshuwelijk, maar voorlopig bestaat haar leven uit het uitserveren van drankjes en hapjes op bruiloften van anderen. Tijdens het opwarmen van ‘zijn publiek’ bij één van de bruiloften kondigt Robbie vol trots aan dat hij de volgende dag zal trouwen met zijn verloofde Linda. Hij ontmoet diezelfde avond Julia die één van de serveersters is. Het klikt en zij besluit hem te helpen met het schrijven van een liefdeslied voor Linda.

De volgende dag echter dumpt Linda Robbie voor het altaar. Zij laat slechts een briefje achter waarin ze schrijft dat ze niet wil trouwen met een bruiloftszanger, maar met een rockster. Intussen heeft Julia een date met Glenn, een bankier op Wall Street. Ze hoopt dat hij haar ten huwelijk zal vragen en gelukkig, dat doet hij ook.

Robbie ziet het na de breuk met Linda allemaal niet meer zo zitten… En Julia blijkt onzeker over haar bruiloftskus, ze laat zich door haar beste vriendin overhalen om deze te oefenen met Robbie… En wat er dan allemaal voor verwikkelingen volgen kunt u zien in de musical The Wedding Singer.

De musicalvereniging AZOV speelt deze op 13 en 14 oktober 2018 in Abbekerk in Theater De Nieuwe Haven en op 19 en 20 oktober 2018 in Enkhuizen in De Nieuwe Doelen. Meer informatie over de voorstelling en de kaartverkoop vindt u op www.azov.nl.

  1. Dorpshuis De Nieuwe Haven, Burgermeester P. Kromplein 6, 1657 AH Abbekerk
  2. Partycentrum De Nieuwe Doelen, Spoorstraat 2, 1601 GG Enkhuizen
  3. zaterdag 13 oktober 2018, 20.15uur (Abbekerk)
  4. zondag 14 oktober 2018, 14.00uur (Abbekerk)
  5. vrijdag 19 oktober 2018, 20.15uur (Enkhuizen)
  6. zaterdag 20 oktober 2018, 20.15uur (Enkhuizen)

Reageren via facebook