20.7 C
Medemblik
22 mei 2020 01:31
Medemblik Actueel.

Rondom schenkt AED aan de Oosthoek

MEDEMBLIK – Al 30 jaar staat de tent van Rondom op de parkeerplaats aan de Oude Haven. Elk jaar een groot feest voor heel Medemblik maar voor de bewoners van de Oosthoek is er ook best wel eens ongemak. Al lang werd er nagedacht over een passende manier om daar de waardering voor  uit te drukken.  

En die is gevonden!  De gemeente Medemblik organiseert de komende maanden een aantal reanimatie cursussen. Maar dan moeten er wel AED’s zijn.  

In de Oosthoek met zijn vele toeristen en evenementen hangt er maar één AED, bij de brug. Daarom heeft Rondom besloten om het bedrag voor een BuurtAED te financieren. De AED komt te hangen op de Oude Haven een locatie wordt nog gezocht maar waarschijnlijk in de buurt van de tent. 

Hierbij dan ook de oproep aan alle bewoners van de Oosthoek om de reanimatie cursus van de gemeente te volgen, Hopelijk heb je het nooit nodig maar die ene keer is wel heel erg belangrijk, aanmelden via https://www.medemblik.nl/nieuws/word-ook-burgerhulpverlener/

Reageren via facebook