Medemblik Actueel.

De heren van Stuurloos in de Hiëronymuskerk Wognum
De heren van Stuurloos in de Hiëronymuskerk Wognum
(pop)muziek

De heren van Stuurloos live in de Hiëronymuskerk Wognum

WOGNUM – Koor Stuurloos geeft zondag 28 oktober om 14.00 uur een concert in de Hiëronymuskerk, Kerkstraat 60 in Wognum. De titel is De Heren van Stuurloos live, met een knipoog naar Vrienden van Amstel Live.

Het mannenkoor Stuurloos uit Wognum, begon vijftien jaar geleden als shantykoor. Het repertoire is in de loop der tijd compleet veranderd. De zeemansliederen van weleer maakten plaats voor nummers van grote artiesten. Zo vertolkt het koor klassiekers van Frank Sinatra, Joan Baez, Bennie Nijman, Simon & Garfunkel, Joris Linsen, Styx en The Maverick’s.

Ook zingt het koor een eigen ‘Ode aan Westfriesland. Het mannekoor telt 27 zangers en staat onder de muzikale begeleiding van Ed Goedhart (accordeon), Theo Braas (akoestisch gitaar) en Fried Holtkamp (basgitaar). De muzikale begeleiding wordt dit keer uitgebreid met het Wognums blazersensemble bestaande uit: Jochem van Kessel (trompet/bugel), Corné Houtman (trombone), Ria Ursem (tenor- en sopraan sax) en Vincent Toebak (drums).

Kaarten à 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de zaal zijn verkrijgbaar via www.stuurlooswognum.nl en bij keurslagerij Dick Kok in winkelcentrum De Boogerd Wognum.

Reageer op dit onderwerp

X