1.6 C
Medemblik
16 januari 2021 15:38
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Arie Vuyk speelt oudejaarsconference ‘Hamsteren!’ in de Dorpskerk van Opperdoes

OPPERDOES – Als een algehele lock-down uitblijft komt Arie Vuyk, net als vorige jaren, naar Opperdoes met zijn oudejaarsconference. Het publiek zal verder uit elkaar zitten en zoals het er nu uitziet kunnen er maximaal 30 personen worden toegelaten. Voor deze avond moet gereserveerd worden. Dat kan via onze website www.dorpskerkopperdoes.nl of door te bellen naar Fijtje Groot. Tel. 0227543034. De toegangsprijs is € 14,- per persoon inclusief een kopje koffie of thee tijdens de pauze. Graag contant betalen aan de deur.

De veiligste manier om mensen op afstand te houden is op het podium te staan.

Arie Vuyk hoort op een podium, en hij brengt zijn vijfde feel – good oudejaarsconference op een rij! Geurkaarsen, transgenderneutraal ondernemen, Johan Derksen, Harry en Megan, ze komen allemaal voorbij.

Vuyk volgt de voorschriften, gelooft niet in complotgekkies en hij maakt er het beste van. Want hij is altijd al tegendraads geweest. Daarom laat hij u lachen.

Arie Vuyk past niet in een hokje, maar wel in het theater! Typetjes, liedjes, conferences en gedichtjes, hij kan het allemaal. Als u niet weet wat het nut is van al het nieuws van 2020, kom dan naar Vuyk,  lach de narigheid weg en koester de mooie momenten van het afgelopen jaar.

En als het nieuws niet inspirerend is? Dan verzint Arie zelf wel wat!

Reageren via facebook