Medemblik Actueel.

(pop)muziek

Zero-Twenty en The Tankers in De Bunker in Abbekerk

ABBEKERK – Vrijdag 12 oktober start het muzikale seizoen weer in de Bunker met twee fantastische bands! De twee bands staan garant voor een avondje voetjes van de vloer en het dak er af!

Zero-Twenty is een 8 koppige band met een eigenzinnige stijl die tevens bepalend is voor de charme van deze groep muzikanten.  Geïnspireerd door vele stijlen muziek zoals soul, hip-hop, rock en dub ligt het fundament van de stijl voornamelijk bij de roots van de reggae muziek. Artiesten als Doe Maar, UB40, Bob Marley  en Third World zijn daar belangrijke factoren voor.

The Tankers zijn niet nieuw voor de Bunker. Al eerder knalde deze SKAband door Abbekerk en andere delen van West Friesland heen en lieten de bezoekers uitgeput achter! Zoals zij zelf deze avond aankondigen:  Knallen van het podium in een knotsdolle avond vol Ska, punk, rock, bier en Fun! Check jouw “friendly neighbourhood Skaband” en spring mee!!

Zaal gaat open om 21.00 uur en aanvang is 22.00 uur!  Locatie: Burgermeester P Kromplein 6d! Entree is gratis!

Reageer op dit onderwerp