22 C
Medemblik
9 augustus 2020 04:40
Medemblik Actueel.

foto door: www.pascalvanas.nl

Antiek- en curiosabeurs Bonifaciuskerk Medemblik een enorm succes

MEDEMBLIK – De Bonifaciuskerk stond het afgelopen weekend 2 dagen in het middelpunt van de belangstelling van velen. De jaarlijkse antiek- en curiosabeurs werd weer gehouden, een beurs waar veel vrijwilligers geheel belangeloos al maanden naar toe werkten en het harde werken met goud zagen worden beloond.  Maar liefst 20.000 euro brachten deze twee dagen op, een bedrag dat geheel ten goede komt voor het onderhoud van de kerk.

Rutie Breebaart vertelt tegen Medemblik Actueel: ,, Zonder de inzet van deze vrijwilligers had dit nooit van de grond gekomen, daarom willen wij bij deze nogmaals de vrijwilligers bedanken, 20.000 euro is een fantastisch bedrag en gaat een goede bestemming krijgen want er is nog veel te doen in de Bonifaciuskerk aan onderhoud.”

Het verhaal gaat verder onder de slideshow

Een monument als de Bonfiaciuskerk vereist voortdurend onderhoud en dat kost heel veel geld! Voor een héél klein deel wordt dat betaald door de overheid. Het overige is voor rekening van de eigenaar, de (kleine) Protestantse Gemeente Medemblik maar deze is daar niet toe in staat. Daarom draagt de Stichting Bonifaciuskerk in belangrijke mate bij aan de financiering van het onderhoud.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?