‘Road Trippin’ in de Muiter Medemblik, Let’s make this roadtrip together!

MEDEMBLIK – Donderdag 18 oktober komt de voorstelling “Road Trippin” naar gemeente Medemblik. Het jongerenwerk Medemblik organiseert i.s.m.  Scholengemeenschap De Dijk, een extra voorstelling in de theaterzaal van de Muiter in Medemblik. Deze voorstelling is voor alle andere belangstellenden (jong en oud) gratis te bezoeken.  Wel stellen we aanmelden van te voren op prijs! Aanmelden kan via: j.lomax@meewering.nl  Aanvang is 19.45 uur.

De voorstelling ‘Road Trippin’ gaat over vijf jongeren die samen op school zitten en worstelen met psychische problemen en het ‘anders’ zijn. In hun weg naar volwassenheid weerhield vaak de angst hen ervan hulp te zoeken, en daardoor voor gek te worden versleten. Mede hierdoor groeien de vijf naar elkaar toe. Er ontstaat een hechte vriendengroep. Jaren gaan voorbij, waarin ze veel dansen en muziek maken om de dagen te verlichten. En dat lukt, ze zijn gelukkig. Maar dan op een dag neemt het leven een heel andere wending….

We durven vaak niet te praten over onze ervaringen met bijvoorbeeld huiselijk geweld, verslaving, autisme, homoseksualiteit, discriminatie of pesten. Met Road Trippin worden taboes doorbroken. De voorstelling laat zien hoe je door het delen van problemen je verbonden kunt voelen met de mensen om je heen en je er niet alleen voor staat.

De theatervoorstelling toont mede op humoristische wijze en afgewisseld met muziek, zang en dans, hoe je je leven als een roadtrip kunt ervaren met alle bijbehorende kuilen en hobbels in de weg.

Reageren via facebook