Grootse winterfair Benningbroek

BENNINGBROEK – Op zondag 26 november 2017 organiseert de organisatie achter de winterfair een gezellige WINTER FAIR in Benningbroek. In het verleden is er altijd een Kerst-Fair geweest, maar door de vele fairs in de omgeving in deze periode, heeft de organisatie besloten om te verhuizen naar de maand november zodat zij ook aandacht besteden aan het Sinterklaasfeest.

Het evenement vind plaats in en rond Café de Roode Leeuw en Hertenhouderij ’t Keerpunt aan de Oosterstraat in Benningbroek. De organisatie wil de bezoekers de gelegenheid bieden om lekker langs diverse kramen een kijkje te nemen en inspiratie op te doen voor de aankomende feestdagen. Om hier voor te zorgen is er  weer een mooie variatie aan deelnemers bij elkaar gekregen en er zullen ook een aantal workshops worden gegeven.

Om in een toepasselijke stemming te komen zal de winterfair ook dit jaar weer in een sfeervolle omgeving plaatsvinden. Kortom alles is aanwezig om zondag 26 november tot een groot succes te maken. Natuurlijk staat de snert en heerlijke glühwein weer klaar!

De winterfair is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.