Medemblik Actueel.

Regionieuws

Koggenland is 1 hele gelukkige familie rijker, die krijgt 30 jaar lang 10.000 euro per maand

REGIO – De hoofdprijs van de 1 Oktober Droomsalaristrekking van Staatsloterij is gevallen op een heel lot van een abonneespeler in de gemeente Koggenland (Noord-Holland). De gelukkige winnaar ontvangt 30 jaar lang 10.000 euro (netto) per maand met lotnummer GP 52599. 

Zodra de winnaar zich meldt bij de Staatsloterij ontvangt hij of zij ‘Eerste Hulp bij Geluk’: dat bestaat uit advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom. Winnaars van grote geldprijzen worden altijd uitgenodigd om langs te komen op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij een onderdeel van is.

De Droomsalaristrekking
Dit is de tweede keer dit jaar dat de Staatsloterij een Droomsalaristrekking organiseert. Op 1 juli van dit jaar viel een vergelijkbare hoofdprijs op een heel lot dat was gekocht in een winkel in Friesland.

Reageren via facebook