22.2 C
Medemblik
14 augustus 2020 23:20
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – koud door de snijdende oostenwind

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met een bitterkoude dag mede veroorzaakt door de snijdende harde wind uit het oosten. De temperatuur blijft vanmiddag steken bij -4 maar door de wind voelt het aan als -10. Lekker warm aankleden dus. In de nacht naar donderdag daalt het kwik weer snel richting de -8 tot -10 graden.

Ook donderdag is nog een koude dag, overdag max. -2 graden en in de nacht naar vrijdag  vriest het nog steeds 7 graden. De wind is vrij krachtig maar met vlagen krachtig tot hard 6 á 7Bft waardoor de gevoelstemperatuur rond de -10 ligt.

Vanaf vrijdag komt er warmere lucht onze kant op. Overdag lopen de temperaturen snel op van 0 graden op vrijdag tot 5 graden op zondag en ook de nachtvorst raken wij kwijt, vrijdagnacht vriest het nog 5 graden maar in de nacht van zondag op maandag nog maar 2 graden en de dagen daarna ligt de nachttemperatuur boven nul.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?